0885 043 954 | 0889 065 681 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 500лв *За повече информация посетете Общите Условия или се обадете на посочените телефони
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 500лв*За повече информация посетете Общите Условия или се обадете на посочените телефони

Обратно изкупуване

“Спендабъл” ООД предлага обратно изкупуване на инвестиционни продукти, съгласно обявените в сайта цени на изкупуване.

Сребърните ивестиционни продукти с бранд “Spenduble” имат своята автентичност. За да не губят от своята стойност, те трябва да бъдат пазени добре и да бъдат избегнати следните ситуации:

  • нарушаване целостта на опаковката;
  • надраскване или други деформации на кюлчето;
  • загуба или лошо състояние на сертификата.

Независимо от теглото и размера си, сребърното кюлче губи от своята стойност при наличието на някой от гореспоменатите дефекти. Инвестиционни продукти имат своята добавена стойност спрямо борсовата цена на среброто. Нарушения и дефекти във вида на продукта, опаковката или сертификата се третират като нарушения в ликвидността на инвестиционния продукт и той от своя страна губи добавената си стойност. Сребърните продукти от тази категория ще бъдат изкупувани обратно на по-ниски нива спрямо тези в безупречен вид.

Моля, да изтеглите и попълните приложеният договор, на отбелязаните места. (изтегли договор)

Гореспоменатите условия се отнасят само и единствено за обратното изкупуване на сребърни инвестиционни кюлчета “Spenduble” и имат еднакъв партиден и сериен номер, маркиран на кюлчето и на сертификата.